Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-آخرین خورشیدگرفتگی سال ۲۰۱۹ در ۲۶ دسامبر رخ خواهد داد، مشاهده مستقیم خورشید در تمام مراحل این گرفتگی بدون چشم مسلح خطرناک است.

طبق پیش بینی نجوم شناسان، آخرین خورشیدگرفتگی سال ۲۰۱۹ در ۲۶ دسامبر مصادف با پنجم دی امسال رخ خواهد داد که در مناطقی از اروپا، آسیا، استرالیا و آفریقا قابل رویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهده مستقیم خورشید در تمام مراحل این گرفتگی بدون چشم مسلح خطرناک است.

اگرچه ماه جدید مستقیماً از روی خورشید می‌گذرد، اما خورشید را به طور کامل نمی‌پوشاند، به این دلیل که ماه در حال حاضر دورتر از میانگین همیشگی خود است، بنابراین اندازه ظاهری آن ۳ درصد از خورشید کوچکتر است.

در ۱۸ دسامبر، ماه به نقطه اوج خود رسید، نقطه‌ای که مدار آن نزدیکترین نقطه به کره زمین است که در ۲۶ دسامبر همچنان که ماه به دور خود می‌چرخد، به فاصله ۳۸۴.۲۰۰ کیلومتر از زمین دور خواهد بود. این فاصله موجب می‌شود، سایه ماه به طور کامل خورشید را نپوشاند.

در جریان این رویداد، با گذر سایه ماه از خورشید، حلقه‌ای از نور شدید یا "حلقه آتش" تولید می‌شود که در اطراف سایه تاریک ماه می‌درخشد و نتیجه آن یک گرفتگی حلقوی است.

این خورشید گرفتگی در کشور‌هایی مانند عربستان سعودی، بحرین، قطر، امارات متحده عربی، عمان، هند، سریلانکا، سوماترا، سنگاپور، بورنئو، فیلیپین قابل مشاهده خواهد بود.گفته می‌شود این رویداد در منطق جنوبی کشورمان نیز به طور جزئی قابل مشاهده باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر تصاویر مجذوب کننده از حشرات در قطره باران بازسازی آرامگاه مولانا رمزگشایی از سبک پوشش رهبر کره شمالی ثبت به یادماندنی ترین لحظات اینستاگرام در سال ۲۰۱۹ دهگانه جذاب ترین خودروهای نمایشگاه لس آنجلس تصاویر دیدنی‌ از چهار گوشه جهان تصاویر: اثر هنری با کفش پاشنه بلند در اعتراض به زن کشی عکاسی از آرواره کوسه‌ها از فاصله نزدیک ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار چگونه آخرین خورشیدگرفتگی سال را مشاهده کنیم؟ اثر جدید هنرمند بریتانیایی در کرانه باختری با وجود بارندگی شدید،تولید نفت در خوزستان ادامه دارد مردم کدام منطقه تهران آلوده‌ترین هوا را تنفس می‌کنند؟ همایش آموزشی مکاتبات تجاری، صنعتی و بازرگانی به زبان انگلیسی برگزار می شود  علت افت شدید قیمت آپارتمان در پردیس افزایش 26 درصدی ارزش معاملات بورس کالا در آذرماه تبعات تاخیر در روند درمان ناباروری تامین مالی ١٤٠ هزار واحد از طرح مسکن ملی استفاده از میکروارگانیسم برای نابودی آفات کشاورزی تحقق شعار سال رونق تولید در داخل چقدر عملیاتی شد ایستگاه مترو مولوی همراه با دو رام قطار افتتاح شد «جنگ ستارگان» با فروش ۳۷۴ میلیون دلاری در سطح جهان شروع کرد دولت نوسازی و بازسازی ناوگان‌های جاده‌ای را در دستور کار خود قرار دهد حمایت عراق از توافق کاهش تولید نفت اوپک و متحدانش رشد ۸۵ درصدی ارزش بازار فرابورس «شاه‌رگ» سریال شبکه دو در رمضان 99 رشد حیرت انگیز بازی‌های موبایلی در سراسر جهان فعلا نرخ کرایه‌ تاکسی تغییر نمی کند مجلس با الحاق بندر چابهار به منطقه آزاد موافقت کرد پرطرفدارترین ها سریال «سووشون» ساخته می‌شود پربیینده ترین ها پربحث ترین ها آغاز بکار نمایشگاه ایران بیوکل در برج میلاد قیمت نفت ۶۰ تا ۶۵ دار برای اوپک و متحدانش مطلوب است کند شدن روند واردات موبایل باعث اختلال در بازار شب عید خواهد شد قیمت انواع آجیل در آستانه شب یلدا افتتاح نخستین خط تولید کمباین برنج در اراک با حمایت 230 میلیارد ریالی بانک کشاورزی بررسی های علمی مبنای بسیاری از تصمیم گیری های هیأت مدیره در بانک کشاورزی است خدمات صندوق ضمانت راهگشای رونق صنعت فرش دستباف است مدل رتبه بندی اگزیم بانک ایران در کشور خاص و منحصر به فرد است شکوفایی اقتصادی، با بسته حمایتی ویژه‌ی خدمات بانکی بانک‌پاسارگاد رمز دوم یکبار مصرف کارت‌های بانک صادرات ایران با موفقیت از اول دی‌ماه عملیاتی خواهد بود نشست ربیعی با پذیرفته شدگان آزمون استعدادیابی منطقه ماهشهر اجرای طرح رمز دوم پویا بصورت مرحله‌ای در بانک‌ها در چند روز عواملی که سرنوشت نرخ ارز را تاپایان سال جاری رقم خواهد زد راه‌اندازی سوپرمارکت‌های مالی در بورس شاخص بورس در آخرین هفته پاییز سه درصد افزایش داشت برنامه‌ریزی مدون برای برداشت میعانات گازی از پالایشگاه‌ها حمایت سازمان بنادر از توسعه گردشگری دریایی محرک اصلی صادرات ایران، مدیریت مناسب نرخ ارز است کارگروه سنگ‌های قیمتی راه اندازی می شود سهام چه شرکت‌هایی امروز بیشترین رشد را داشت صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۰۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قرار بر این بود که بانک‌ها در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم و در راستای تحقق مهم‌ترین وعده اقتصادی دولت جدید، یعنی سال ۱۴۰۰، در مجموع ۳۶۰ همت برای تامین مالی پروژه نهضت ملی مسکن اختصاص دهند. موضوعی که در پایان سال ۱۴۰۰، با درصد بسیار ناچیزی همراه شد؛ به گونه‌ای که تنها رقمی در حدود ۵ هزار میلیارد تومان از ۳۶۰ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌های عامل پرداخت شد و این روند ناامید کننده در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز تداوم داشت.

حال با شروع سال جدید و در شرایطی که رهبر انقلاب بر مشارکت مردم در تولید تاکید دارند؛ یکی از بستر‌های مهم تحقق این شعار، ساخت و ساز مسکن است. رویکردی که البته از پایه‌های وعده مهم اقتصادی دولت سیزدهم یعنی ساخت چهار میلیون خانه طی چهار سال نیز بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران معتقد است؛ ۷۰ درصد هزینه سبد هر خانوار تهرانی را تشکیل می‌دهد که این مساله در نتیجه‌ی کاهش تولید مسکن و دور شدن مردم از تسهیلات بانکی برای ساخت مسکن است.

به بیان دیگر با توجه به افسارگسیختگی قیمت‌ها در بازار مسکن و کاهش معنادار توان مردم برای خرید خانه، حداقل انتظار از شبکه بانکی تحت نظارت بانک مرکزی این بوده تا در عمل به ماده ۴ از قانون جهش تولید مسکن، جدیت داشته باشد. قانونی که تاکید دارد بانک‌ها مکلفند حداقل بیست درصد از تسهیلات پرداختی در هر سال را با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به بخش مسکن اختصاص دهند. اما متاسفانه در این سال ها، اجرای این قانون در بسیاری از بانک‌ها در اولویت‌های پایانی برنامه هایشان قرار دارد.

به گونه‌ای که شخص رئیس جمهور در جلسات متعدد نسبت به کم کاری بانک‌ها انتقاد داشته اند؛ به عنوان نمونه رئیس جمهور یک سال قبل در ششمین نشست شورای عالی مسکن اظهار داشت: "اگر بانکی به جای پرداخت تسهیلات برای ساخت مسکن، این ثروت را صرف کار‌ها و سرمایه‌گذاری‌های کاذب کرده، نمی‌توان از آن گذشت. "

حال جدیدترین گزارش عملکردی بانک‌ها در نخستین ماه سال نشان می‌دهد که همچنان روال سابق در بسیاری از بانک‌ها درجریان است که بیان گر این است که درب این بانک‌ها بر همان پاشنه می‌چرخد!

بررسی آمار منتشر شده نشان می‌دهد در نخستین هفته‌های امسال، ۱۸ بانک از بیست و شش بانک، تا ۳۱ فروردین سال جاری یک ریال هم برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تسهیلات پرداخت نکرده‌اند و در مقابل بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که در تاریخ منتهی به ۳۱ فروردین ماه امسال جمعاً ۶۵۷.۵۹۶ میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند. روندی که نیازمند نظارت جدی از سوی بانک مرکزی و بخش نظارتی این بانک است.

در این شرایط قانون گذار برای برخورد با بانک‌های متخلف در اجرای قانون جهش تولید مسکن، جریمه مالیاتی در نظر گرفته است. به گونه‌ای که سال گذشته و در جریان بی توجهی بسیاری از بانک‌ها در ارائه تسهیلات ساخت مسکن در طرح دولت، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف در نظر گرفته شد.

در این باره وزیر اقتصاد اظهار داشت: بر اساس گزارش تهیه شده از عملکرد ۲۵ بانک تا ۱۵ آبان ماه سال ۱۴۰۲ بر مبنای رای تجدید نظر دادرسی انجام شده، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف نهایی شده است. خاندوزی تاکید داشت: مبلغ مطالبه شده از بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن، بر مبنای قانون جهش تولید مسکن ۶۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که در مرحله بدوی ۵۹ هزار و ۱۵۲ میلیارد تومان برای آن‌ها رای صادر شده است و با نهایی شدن برخی دیگر از این آرا، جریمه ۲۶ هزار میلیارد تومانی گفته شده، بیشتر خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • «استون‌هنج» چه ارتباطی با «ماه» دارد؟ (+عکس)
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی